Me Plus Logo for Website work-a-round_Wide

Service och support

Genom hela din resa med stomi så finns me+ för att ge
dig stöttning och kunskap

Mer än bara produkter - me+ erbjuder dig de verktyg och råd som kan hjälpa dig  att känna dig trygg

I början kan det kännas som att livet med stomi innebär att hela världen ändras. Det är normalt att olika känslor avlöser varandra och att grubbla på många frågor. Du är dock inte ensam. Med me+ så kommer du att få den support, inspiration, kunskap och förslag på vad du behöver för att leva med en stomi på ditt sätt. Vår människosyn bygger på att du är du utifrån dina intressen, din familj och allt som gör dig unik - inte din stomi. Vi finns för att  hjälpa dig att klara av det som gör dig till den du är.

me+ finns tillgängligt via både telefon och e-post

Telefon: 020-21 22 22

e-post: convatec.kundservice@convatec.com

me+ support

Ditt me+ Starter Kit innehåller de produkter, den information och de råd som du behöver

När du får den rätta stöttningen så kommer du att känna dig starkare och mer självsäker - det gör dig förberedd för de situationer du har framför dig. Det är det som gör att me+ erbjuder mer än bara en förpackning med produkter och tillbehör. Det erbjuder en komplett lösning som är skräddarsydd för att hjälpa till att förenklare ditt liv med stomi de kommande veckorna. Det innehåller:

  • Stomipåsar och hudskyddsplattor
  • Detaljerad information om hur du byter ditt stomibandage
  • Direkt tillgång till sympatiska och välutbildade me+ specialister och mer!

me+ support

Vi finns för att supportera alla frågor runt stomivård

Att vänja sig att leva med en stomi tar tid och ibland är det svårt att veta vart man skall börja. Vi som jobbar på me+ support vet att du har många frågor och vi finns här för att hjälpa dig. Du kan ringa oss för att få den stöttning du behöver. Vi som jobbar på me+ support-team är:

  • Vårt team av produktspecialister
  • Vår välutbildade kundservice

Anmäl dig me+

me-plus-support.jpg

me+ Svar

online resources.JPG

Webbaserade tjänster som hjälper dig som lever med stomi

Det är helt naturligt att du har många frågor den första tiden efter operationen. Så vi har skapat en webbaserad plattform som heter me+ svarar. Den är rik på kunskap och uppdateras kontinuerligt med aktuell information och rekommendationer som du behöver för att känna dig säker och bekväm med din stomi. Allt detta på ett ställe som finns tillgängligt när du behöver det. Din del av me+ svarar innehåller delar som:

  • Vårda din stomi
  • Appliceringsguide för påsar
  • Kostråd
  • Livsstil

Lär dig mer genom att besöka sidan om att leva med stomi

me+ forum

Från att tillsammans ta en joggingtur eller bara mötas - andra med stomi kan hjälpa dig med råd hur du uppnår dina mål

Ibland kommer de bästa råden från en person som redan upplevt det du upplever nu. me+ forum erbjuder dig ett webbaserat forum med inspirerande historier.

Läs inpirerande historier

me-plus-community-2.jpg
Med me+ kan du återgå till alla aktiviteter som får dig att känna dig som du.

När du anmäler dig till me+™, så kommer du att kunna ta del av alla källor med information och support med bara några fingertryck. Detta från ett engagerat team som är specialister på att informera om produkter, livsstilsfrågor och kost. Du behöver inte klura ut allt själv. Anmäl dig idag och låt oss hjälpa dig att klara av det som gör dig till den du är.