Gå med i me+™ kundforum

 

För dig med stomi 

MePlus.png Anmäl dig till kundforumet me+™ för att hålla dig uppdaterad. 

 

Bli medlem i Convatecs Me+forum och få tillgång till vår support samt öka din kunskap om att leva med stomi.

Du får tillgång till artikelarkiv, telefonsupport om stomi samt notiser om nya produkter och inbjudan till webinarier.

I välkomstpaketet finns bland annat ett användbart skjutmått, tätningsring, Ease stripes, ESENTA häftborttagningsservett och hudskyddsarriär.

Som ny medlem i Convatecs Me+ forum får du också en välkomstgåva som passar till ditt dagliga användande av stomiprodukter.


Vi kan komma att kontakta dig för att hälsa dig välkommen och informera mer om den service som Convatec erbjuder dig som lever med stomi.

Medlemsförmåner

  • Rådgivning
  • Full tillgång till vårt träning- och rehabiliteringsprogram me+ recovery
  • Nyhetsbrev
  • Inbjudningar till event/webbinarier

 

Vid frågor kontakta vår kundservice på:

020 - 21 22 22

convatec.kundservice@convatec.com

 

Med vänliga hälsningar

Convatec Sveriges 
kundservice 

*Obligatorisk

Vi kommer att ringa till dig för att säkerställa att du fått din välkomstgåva och för att se om det är något mer vi kan vara behjälpliga med.

Hur vi hanterar informationen

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. För detaljerad information om hur vi skyddar och använder personuppgifter, vänligen läs vår dataskyddspolicy

Ibland önskar vi kontakta dig för att hålla dig informerad om nya produkter, program som skulle kunna hjälpa dig att förbättra din livskvalitet, och information som vi tror kan vara relevant för dig med stomi.

Välj vilket/vilka sätt som du föredrar att bli kontaktad på:

Du kan när som helst välja att avregistrera dig från att ta emot marknadsföringsmeddelanden från oss genom att kontakta oss per telefon på 020 21 22 22 eller via e-post på convatec.kundservice@convatec.com. Du kan också klicka på länken ”Avsluta prenumeration” i sidfoten på e-postmeddelandena du får.