INGEN SAX BEHÖVS NÄR DU ANVÄNDER CONVATEC  MOLDABLE TECHNOLOGY™

Att klippa till hålet så att hudskyddsplattan passar stomin kan verka som en enkel uppgift. Det kan då vara stressande att se till att man klipper rätt och får en god tätning, utan glipor som kan orsaka hudskador vid läckage.

När du använder Convatec Moldable TechnologyTM formbara hudskyddsplattor behöver du inte oroa dig för glipor och läckage. Det tar den patenterade tekniken i hudskyddsplattan hand om.

 

UPPTÄCK
HUR CONVATEC
MOLDABLE
TECHNOLOGY™
GÖR DIN VARDAG
& DITT LIV BÄTTRE

Convatec Moldable Video
Happy middle aged woman riding a bicycle in the beach front free from ostomy care problems

SKILLNADERNA SOM GÖR ALLT

The difference that make all the difference checkmark icon

LEAK-LOCKTM TEKNOLOGI

LEAK-LOCK™ är det första systemet i sitt slag som ger en tät krage kring stomin, för maximal läckagekontroll. Hudskyddsplattan bildar en barriär när den absorberar fukt och sväller runt stomin, vilket skapar en tätning för ökad säkerhet och hudskydd.

The difference that make all the difference checkmark icon

PATENTERAD REBOUNDING
MEMORY TECHNOLOGY™

Patenterad Rebounding Memory Technology™ gör materialet i plattan elastiskt så att det rullar tillbaka och formar sig efter stomin, för en perfekt och individuell passform.

The difference that make all the difference checkmark icon

SITTER KVAR

Våra hudskyddsplattor är förstärkta med våra hyllade häftor, Durahesive® och Stomahesive®, för att hålla dem säkert på plats och ge trygghet.

The difference that make all the difference checkmark icon

SKYDDAR HUDEN

Våra formbara hudskyddsplattor fungerar som ett skydd för huden. I en klinisk studie har de visat sig förhindra hudkomplikationer runt stomin1.

95% av nya användare som började med en Convatec Moldable Formbar hudskyddsplatta höll sin hud frisk1.

1Szewczyk et al. 2014; The Effects of Using a Mouldable Skin Barrier on Peristomal Skin Condition in Persons with an Ostomy: Results of a Prospective, Observational, Multinational Study, Ostomy Wound Management 2014;60(12):16-26.

Trilaminate button image layer

Klicka för att lära dig mer om Convatec Moldable TechnologyTM

SLIPP LÄCKAGE

Convatec Moldable Technology™ formbara hudskyddsplatta ger dig en säker tätning utan att behöva klippa, vilket ger dig mer tid att njuta av din dag.

2Consumer sampling survey, N-61, Convatec Inc. February 2021, data on file

SÅ FUNGERAR DET

Step 1 - Two thumbs rolling back the Skin Barrier adjustable seal

Rulla tillbaka

Med tummarna rullar du bara tillbaka och formar ringen på hudskyddsplattan till storleken på din stomi. Ingen sax, inget klippande, inget ”på ett ungefär”.

Step 2 - Skin barrier applied over a stoma with baseplate upwards

Applicera hudskyddsplattan

Applicera hudskyddsplattan på din hud och över din stomi.

Step 3 - Moldable baseplate with sealing rebounded around the stoma.

Hudskyddsplattan rullas tillbaka och formar sig efter stomin

Patenterad Rebounding memory technology™ gör materialet i plattan elastisk så att det rullar tillbaka och formar sig efter stomin, för en perfekt och individuell passform.

Step 4 - X-Ray vision of Leak-lock turtleneck, snug fit while absorbing liquid output and preventing leakage.

LEAK-LOCK™ aktivering

LEAK-LOCK™ är det första systemet i sitt slag som ger som en tät krage kring stomin, för maximal läckagekontroll. Hudskyddsplattan absorberar fukt och sväller runt stomin, vilket skapar en tätning för ökad säkerhet och hudskydd.

PROVA REDAN IDAG

Prova själv hur livet kan se ut när du inte behöver klippa. Fyll i formuläret för att få ditt gratis prov. Som alltid finns våra stomispecialister på vår kundservice bara ett telefonsamtal bort på 020 - 21 22 22. Vi finns där för dig med stöd och vägledning.