minstomi.se har nu blivit me+™ - med samma innehåll och lite till!

Me+ logo neg- work-a-round for Umbraco websites

Välkommen till me+

Genom hela din resa med stomi finns me+™  för att 
ge dig stöttning och kunskap

Din informationskälla om stomi

Här hittar du  artiklar och information kring allt om stomi före och efter operation, med tips på alltifrån träning  till mat. Dessutom får du råd om stomivård, samt får veta hur det kan vara att leva med stomi.

Må bättre mentalt efter operationen GettyImages-618658763_1340x652.jpg

me+ support

Vi finns för att supportera alla frågor runt stomivård

Att vänja sig att leva med en stomi tar tid och ibland är det svårt att veta vart man skall börja. Vi som jobbar på me+ support vet att du har många frågor och vi finns här för att hjälpa dig. Du kan ringa oss för att få den stöttning du behöver. Vi som jobbar på me+ support-team är:

  • Vårt team av produktspecialister
  • Vår välutbildade kundservice

 

Som ny medlem i Convatecs me+ forum får du också en välkomstgåva som passar till ditt dagliga användande av stomiprodukter.

 

 

Vi finns för att supportera dig
Du kan ringa oss för att få den stöttning du behöver
Bli medlem i me+

Bli medlem på me+ forum och läs inspirerande historier

Jearlean Influencer

Porträtt av Jearlean Taylor

“Under en lång tid ville jag inte berätta för någon,” säger hon. “Min mamma förstod däremot att om jag delade med mig, skulle jag må bättre. Jag förstod inte det under en lång tid, men det gör jag nu".

Mer information about Porträtt av Jearlean Taylor
U1160: rob-hill_focus-image.jpg

Porträtt av Rob Hill

Until 1994, Rob Hill had never been sick a day in his life. The 23-year-old amateur runner and adventurer, who completed his first marathon in the second grade, kept a rigorous training schedule.

Mer information about Porträtt av Rob Hill
U1159: lisa-becker_focus-image.jpg

Porträtt av Lisa Becker

Today, just over 20 years later, she is turning her years of adversity into her career passion with a “fashionable” business that caters to helping fellow ostomates feel more confident in everyday life.

Mer information about Porträtt av Lisa Becker
HaOh svåra förlossningsskada - Porträtt minstomi.se

Porträtt av Hanna Öhman

Efter en svår förlossningsskada fick Hanna Öhman stomi och allt blev genast lättare. Humor och öppenhet är viktigt för att komma vidare, menar hon. – Det hjälper att ha en ”ta mig som jag är-attityd”, säger hon.

Mer information about Porträtt av Hanna Öhman

me+ forum

Från att tillsammans ta en joggingtur eller bara mötas - andra med stomi kan hjälpa dig med råd hur du uppnår dina mål

Ibland kommer de bästa råden från en person som redan upplevt det du upplever nu. me+ forum erbjuder dig ett webbaserat forum med inspirerande historier.

3 tips for dig GettyImages-686721101 - Sweden

me+ Svar

lifestyle-advice-trimm.webp

Webbaserade tjänster som hjälper dig som lever med stomi

Det är helt naturligt att du har många frågor den första tiden efter operationen. Så vi har skapat en webbaserad plattform som heter me+ svarar. Den är rik på kunskap och uppdateras kontinuerligt med aktuell information och rekommendationer som du behöver för att känna dig säker och bekväm med din stomi. Allt detta på ett ställe som finns tillgängligt när du behöver det. Din del av me+ svarar innehåller delar som:

  • Vårda din stomi
  • Appliceringsguide för påsar
  • Kostråd
  • Livsstil
Med me+ kan du återgå till alla aktiviteter som får dig att känna dig som du.

När du anmäler dig till me+™, så kommer du att kunna ta del av alla källor med information och support med bara några fingertryck. Detta från ett engagerat team som är specialister på att informera om produkter, livsstilsfrågor och kost. Du behöver inte klura ut allt själv. Anmäl dig idag och låt oss hjälpa dig att klara av det som gör dig till den du är.