Uppdatera din information här och bli medlem i me+

GettyImages-1343453186.jpg
MePlus.png  
   

me+ är för alla med stomi.

Gå med me+ och återgå till att göra allt som gör dig till DIG.

Fyll i registreringsformuläret till höger för att få omedelbar tillgång till ett brett utbud av förmåner utformade för att hjälpa dig leva det liv du vill.

Allt i me+ är gratis, och du kan alltid avregistrera dig om du ändå inte vill vara medlem.

Medlemsförmåner

  • Kontakta våra erfarna och engagerade stomispecialister på kundservice. Kundservice kan kontaktas utan förpliktelser via telefon och mail och de kan ge dig råd om stomivård, produkter, livsstil mm.

  • me+ recovery återhämtningsprogram

  • Gratis varuprover på stomiprodukter

  • Inbjudningar till event och föreläsningar tillsammans med andra med stomi

  • Nyhetsbrev med användbar information om livet med stomi

 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på 
tel 020 - 21 22 22    eller via vår mejl convatec.kundservice@convatec.com

*Obligatorisk

Hur vi hanterar informationen

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. För detaljerad information om hur vi skyddar och använder personuppgifter, vänligen läs vår   sekretesspolicy.

Ibland önskar vi kontakta dig för att hålla dig informerad om nya produkter, program som skulle kunna hjälpa dig att förbättra din livskvalitet, och information som vi tror kan vara relevant för dig med stomi. Om du önskar detta måste du helt enkelt samtycka till att vi kontaktar dig genom att nedan ange hur du vill ta emot informationen. Klicka på "JA, TACK" här nedan, så  dyker alternativen  upp för att välja:

Du kan när som helst välja att avregistrera dig från att ta emot meddelanden från oss genom att kontakta oss per telefon på  020 21 22 22 eller via e-post på convatec.kundservice@convatec.com. Du kan också klicka på länken ”Avsluta prenumeration” i sidfoten på e-postmeddelandena du får.