Beställ varuprover/för mer information

Var vänlig och fyll i önskad information nedan för att beställa ett gratis varuprov eller om du vill att vi kontaktar dig. När du skickat in din önskan om varuprov så kontaktar vi dig via telefon för att säkerställa att vi skickar prover som passar dina behov och din stomi. Om du har några frågor så kontakta gärna vår kundservice på telefon 020 - 21 22 22.

*Obligatorisk

Hur vi hanterar informationen

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. För detaljerad information om hur vi skyddar och använder personuppgifter, vänligen läs vår   integritetspolicy.

Ibland önskar vi kontakta dig för att hålla dig informerad om nya produkter, program som skulle kunna hjälpa dig att förbättra din livskvalitet, och information som vi tror kan vara relevant för dig med stomi.

Välj vilka sätt du föredrar att bli kontaktad på.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig från att ta emot marknadsföringsmeddelanden från oss genom att kontakta oss per telefon på 020 - 21 22 22 eller via e-post på convatec.kundservice@convatec.com. Du kan också klicka på länken ”Avsluta prenumeration” i sidfoten på e-postmeddelandena du får.