Välkommen till me+™  Start och början på  din återhämtning!

Ett kostnadsfritt återhämtningsprogram för dig med Convatec.

Gå med i me+™ Start, ett anpassat återhämtningsprogram för dig som just påbörjan resan tillbaka efter stomioperation.


Med me+ Start kommer du att få  fyra kostnadsfria paket med information och verktyg  skickade till dig, som hjälper dig med din återhämtning första året efter operation. Du får också tillgång till hela Convatecs me+ forum, inklusive telefonsupport, samt full tillgång till vårt tränings- och rehabiliteringsprogram me+ recovery, liksom exklusiva förmåner och erbjudanden att ta del av.

Innehållet i återhämtningspaketen har noggrant utvecklats i samarbete med specialister i vården, för att hjälpa dig med din återhämtning efter operation. Vi finns vid din sida och är tillgängliga med hjälp och stöd när du behöver det.

me+ Start Paket 1
Grabowska Webb (410 X 350 Mm)

Registrera dig i tre enkla steg

Steg 1 - Fyll i det korta registreringsformuläret nedan.  Det är viktigt att du bockar i att vi får ha kontakt med dig, så att vi kan kontakta dig i nästa steg, när du ska få ditt första återhämtningspaket. Glöm inte att klicka på  skicka  när du är klar. Du kommer att få ett välkomstmail som bekräftar din registrering (kontrollera skräpposten om du inte hittar det i din ordinarie inbox).

Steg 2 - Du kommer att bli kontaktad av vår kunniga kundservice, för  att diskutera dina behov så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt och för att inhämta resterande kontaktuppgifter för att kunna skicka ut ditt första (av fyra)  kostnadsfria me+ Start återhämtningspaket.

Steg 3 - Du blir medlem i me+ och får ditt första kostnadsfria paket  med information och verktyg för att påbörja din återhämtningsresa tillsammans med Convatec och me+.

Fyll i det korta registreringsformuläret nedan och få ditt första me+ Start återhämtningspaket!

 

MePlus.png

 

Du behöver ha Convatecs produkter, som helhetslösning för din stomi, för att kunna anmäla dig till me+ Start återhämtningsprogram. För att ta reda på om en Convatec-produkt kan vara ett alternativ för dig, kontakta din stomiterapeut, som kan hjälpa dig att prova ut den produkt som är bäst för dig.

 

*Obligatorisk
*
*
*

Hur vi hanterar informationen

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. För detaljerad information om hur vi skyddar och använder personuppgifter, vänligen läs vår  sekretesspolicy.

Ibland önskar vi kontakta dig för att hålla dig informerad om nya produkter, program som skulle kunna hjälpa dig att förbättra din livskvalitet, och information som vi tror kan vara relevant för dig med stomi.

Vänligen välj dina kontaktinställningar.

Du kan när som helst hantera ditt samtycke för att  ta emot marknadsföringsmeddelanden från oss, eller välja att avregistrera dig om du vill, genom att kontakta oss per telefon på   020 21 22 22  eller via e-post på  convatec.kundservice@convatec.com. Du kan också klicka på länken ”Avsluta prenumeration” i sidfoten på e-postmeddelandena du får.