7 stomifodral som säger vem du är

Artiklar om stomi

Fritid-Purple-light-new.jpg
stomi-fodral_1340x652.jpg

Diskretion i all ära, men ibland vill man klä sin stomipåse i fler färger. Den är ju ändå där – då kan den passa på att säga något om din personlighet. Min stomi har dammsugit Instagram efter de bästa av de bästa stomifodralen.

 

1. Game of thrones-nörden

Har du fortfarande träningsvärk i hela kroppen efter alla år av väntan på vintern som aldrig ville komma? Förklarar du vad “HODOR!” betyder för alla mindre vetande du kommer i kontakt med? Då är det här det perfekta stomifodralet för dig.

 

2. Den som ser sin påse som en kompis

Det är fler än du som har gett sin stomipåse ett namn. Men kanske inte lika många som har gett den ett ansikte…

 

3. Festprissen

Till nyårsmiddagen, firmafesten eller mello-kvällen framför tv:n ska du såklart matcha glitterkostymen eller -klänningen med ett lika glittrigt stomifodral! Du kan aldrig ha för många paljetter.

 

4. Färgläggaren

Har du också förstått hur avslappnande det kan vara att färglägga redan ritade figurer? Lägg den där färgläggnings-boken för vuxna åt sidan och gå loss på ett stomifodral istället.

5. Den som säger som det är…

Ett stomifodral behöver inte vara till för att dölja – den också komma med en innehållsförteckning.

6. Koffeinisten

 

Tackar du aldrig nej till påtår? Då är det här bönpåsen för dig.

7. Pokémon Go-fantasten

Har du också fått betydligt fler steg på stegräknaren sedan du började jaga små digitala monster med mobilen? Visa att du är en del av gemenskapen med en gullig Pikachu-cover!