Återhämtning steg för steg med träningsprogrammet me+ recovery

Artiklar om stomi

Rosa Kost-traning.jpg
Dark Purple Expertsvar.jpg
Leila-on-bridge-smaller-LC_1340x652.jpg

ConvaTecs återhämtningsprogram me+ recovery är speciellt framtaget för dig som har stomi. Målet är att via aktivt påskynda och underlätta rehabiliteringen efter operation. Registrera dig kostnadsfritt för tillgång till alla filmer och övrigt träningsmaterial online.

 

Om du har genomgått en stomioperation, har en stomi eller fått din stomi nedlagd, då är me+ recovery ett återhämtningsprogram för dig!

Programmet hjälper dig att få tillbaka styrkan och orken för att återgå till ett aktivt liv och består av tre faser med specialframtagna övningar med fokus på coremuskulaturen. Träningsprofilen, och tidigare stomiopererade, Leila Söderholm guidar dig via bild, text och film. Syftet är att initiera aktivitet som ett betydande inslag i rehabiliteringen med målet att stärkt bukmuskulatur och motorik. Du registrerar dig enkelt via länken nedan.

Övningsfilmer och handbok

Alla övningsfilmerna hittar du på här på minstomi.se. Som komplement finns även en handbok med bakgrund om framtagandet av recovery som återhämtningsprogram, övningsböcker för alla faserna och träningsdagbok tillgängligt att ladda ner eller för utskrift efter registrering.

Men känn dig inte pressad. Vi förstår att det är mycket information att ta in och saker du behöver klara av. Håll materialet nära dig och i tryggt förvar. Du kan när som helst gå tillbaka och upprepa de övningar som du orkar med. Ta den tid du behöver, vi på ConvaTec finns här för att hjälpa dig.

Efter genomförd registrering får du automatiskt ett lösenord skickat till dig och därmed har du tillgång till övningsfilmer och övrigt material via minstomi.se ???

Börja din resa med att registrera dig!